zaterdag 8 november 2008Wie wint de allereerste Scrap Award?

Drie jaar geleden begon uitgeverij FC Klap voorzichtig met de uitgave van het kwartaalblad Scrap! Inmiddels kijken vele scrappers vijf keer per jaar reikhalzend uit naar hun lijfblad, dat steeds een verse bron van inspiratie vormt. Het op een creatieve manier inplakken van je foto’s is populair; scrappen is hot. De stemmen stroomden dan ook in rap tempo binnen toen het magazine Scrap! de Scrap Awards in het leven riep. Vijf dames zijn genomineerd, maar wie van hen is dé scrapper van het jaar?

Dat weten we op woensdag 12 november, want dan ligt Scrap! in de winkel. Voor de winnares staat een gigantisch prijzenpakket klaar, vol scrapproducten waarvan een scrappers hart sneller gaat kloppen. Bovendien komt de winnaar met een interview in Scrap, wordt haar werk gepubliceerd en is Scrap! een guest designer rijker. Maar de belangrijkste prijs is natuurlijk dat de winnares zich een jaar lang scrapper van het jaar mag noemen. Een professionele jury nomineerde vijf scrappers, de lezers van Scrap! bepaalden de winnaar. En ze stemden massaal. De genomineerden: Chimene Vink, Marianne Hope, Liesbeth Parlevliet, Frences Lich en Ellen van Gaalen.

De scrapwereld ontwikkelt zich in een razend tempo. Logisch: in een steeds vluchtiger samenleving zoekt iedereen naar manieren om dierbare momenten vast te leggen en prettige herinneringen te koesteren. Voor de één is scrappen een hobby, voor de ander een levensstijl. Scrap! Magazine gaat dieper in op de duizend en één mogelijkheden die scrappen biedt, maar verliest daarbij nooit de basistechnieken uit het oog. Wat is stitchen? Of doodling? En welke mogelijkheden zijn er met photoshop? Scrap! geeft praktische cursussen – zoals photoshop – én is een onuitputtelijke bron aan inspiratie. Bovendien blijf je met Scrap! op de hoogte van alles wat hot & new is in de scrapwereld. In Scrap! vind je lijnen van grote merken, stap-voor-stap projecten, must have-materialen, opbergideeën, talloze voorbeelden van afwijkende scrap-objecten zoals ‘scrapping on the wall’. Kortom: Scrap! is een inspiratiebron voor de beginneling en een handvat voor de gevorderde scrapper.


Details:
· EAN: 9789085673521
· Full colour
· Formaat: 230 mm x 297 mm
· 100 pagina’s, gelijmd, paperback kaft
· Prijs: € 5,95
· Start verkoop: november 2008Geen opmerkingen: