vrijdag 23 mei 2008

uitdaging 2

En dan hier alvast weer een nieuwe uitdaging. Ik wil toch proberen ( met nadruk proberen) elke week een nieuwe uitdaging erop te zetten.

Dit keer een ander soort uitdaging.

GEBRUIK EEN NEDERLANDSE QUOTE OP JE LAYOUT.

de link van je uitwerking kan je weer posten bij me reacties.
succes allemaal!

van alles

En dan ben je zo een week verder. Ik heb me tijd wel redelijk nuttig gebruikt.Ik heb namelijk me scraproom opgeruimd en ja dat was ernstig nodig. dus ik heb nu weer een bureau. En die is gisteravond goed benut, ben namelijk heerlijk aan het scrappen geweest et Debby met het gevolg dat ze om 13.30 naar huis ging geloof ik en dat voor een doordeweekse dag. Het was wel super gezellig. We maken voor sag een planner en ja hij wordt best leuk al zeg ik ehtzelf. Verder nog bezig geweest aan de swap voor sag. Bijna gereed om te gaan en dan is maar goed ook aangezien ik over 2 weken toch echt in de auto zit. Verder eigenlijk niet zo heel veel bijzonders te melden, maar dat komt misschien nog wel.

zondag 18 mei 2008

trots

Soms zijn er foto's waarbij je denkt:


Wauw dit is van mij, of dit hoort bij mij. En zo heb ik pas een foto op een trouwerij van Willem gemaakt. Eentje die ik super mooi vindt en die ik ook binnenkort wil scrappen.



Bijna 10 jaar getrouwd maar ik ben nog steeds trots.
Ik hou van je!

slapen?

Zoals deze week alle vele dagen een nacht feestje. soms met mezelf en soms met debbie.
Je zou haast zeggen dat ik alvast aan het oefenen bent voor srap a ganza. Nou dat is niet zo al heeft het daar wel gedeeltelijk mee te maken. Ik doe namelijk weer eens met een swap.
Ik vindt het heerlijk maar ja, wanneer leer ik eht nu eens... het kan ook echt wat makkelijker hoor Eline. Ik heb namelijk bedacht omdat me engels niet zo goed is om me journal te verstoppen in een pocket. Dit betekent dus. pagina's op maat maken vouwen. eerste strookje erop plakken, pocket dicht plakken. tweede stukje papier erop. tekst printen op label maken, foto printen die erop plakken, bloemen maken voor label uittrekken, titel stempelen en dan ben ik klaar. EUhm ja..... maar ik vergeet er geloof ik bij te zeggen dat dit 30x moet. Ja je hoort het goed 30 keer. nou sinds afgelopen nacht is de basis klaar nu teksten en foto. alleen ik heb me pagina een half cm te kort. en hier kwam ik vannacht pus achter. hoe ga ik dit dan weer oplossen?? denk maar niet denk dat ik het maar laat zitten. ok nu alleen nog een naam badge en planner. en dan me verplichte foto's uitprinten en me kostuum maken en dan ben ik klaar.
O ik moet ook tussen door nog ff een 25 knikkerzakken naaien en een kinderfeestje organiseren. Piet is namelijk jarig geweest. oef... wanneer worden de weken langer???
Dus Debbie bedankt voor de gezeligheid maar ben bang dat er nog wat gaan volgen hahahha

zaterdag 17 mei 2008

een eerste uitdaging

Ja!!!!!!!!!! een eerste uitdaging.
Laten we maar simpel beginnen een schets.
Hij is niet zo ingewikkeld maar dat hoeft ook niet altijd. Ik zou eht leuk vinden als je hem hebt
gebruikt om hem te zien. Laat dan een link achter waar ik kan kijken. veel plezier!!


vrijdag 16 mei 2008

sag

Ik ga dit jaar alweer voor de derde keer naar scrap a ganza. Eerst ben ik 2 keer naar de mini geweest en dit jaar ga ik naar de grote. Zit er dan zoveel verschil in? Nee hoor vooral heeel veel meer workshops. En dat is nu gelijk ook het probleem voor dit sag. Ik kan niet kiezen!!! Dus ook dit keer maar weer de lijst uitgedraaid en maar gaan lezen en strpen.
de album tracks weg gestreept. het is niet mijn stijl en ik vindt het zonde om er dan 4 workshops aan "op te offeren" Ik ehb ook de klieder workshops weg gestreept. Vindt het super leuk hoor en als er mensen zijn die me nog truckjes kunnen leren met distress inkt graag. maar ja na het weekend moet die natte troep ook mee naar huis. En als je mij dan een ebetje kent weet je dat ik onder zit inc. auto en de papiertjes erna schoon zijn.
Na veel wikken en wegen hield ik 11 workshops over. 2 meer dan vorige jaren. EN tja ik kon het niet laten heb dus paar uur voor sluiting workshops er nog 1 bij geboekt. dus 12 workshops!!!
Ik ben er vrijdag namelijk al vroeg en ga dus heerlijk zitten doodlen vrijdag middag. Ik doe het al vaak maar ja als je de kans krijgt van nellie de kneepjes van het doodlen te leren is dat toch een overweging waard. Verder meot ik nu ( 3 weken voor sag) nog me swap afmaken, planner maken en namebadge. en dan natuurlijk me kleding voor de zaterdagavond party. Het thema is zwart/wit..... en ja ik heb iets kunnen bedenken.
Ik zal hieronder nog even me workshops zetten, misschien zie ik je daar nog.


Day: 6 June' 08 3:00 PM, Class #ID: ( 39 ) Doodling for Dummies!
Day: 6 June' 08 7:00 PM, Class #ID: ( 9 ) Wall Toy (part 1 of 2)
Day: 6 June' 08 8:30 PM, Class #ID: ( 10 ) Wall Toy (part 2 of 2)
Day: 7 June' 08 10:00 AM, Class #ID: ( 22 ) judge this book by its covers
Day: 7 June' 08 11:30 AM, Class #ID: ( 12 ) Bound to impress
Day: 7 June' 08 3:00 PM, Class #ID: ( 35 ) On the road again (part 1)
Day: 7 June' 08 4:30 PM, Class #ID: ( 36 ) On the road again (part 2 )
Day: 7 June' 08 7:00 PM, Class #ID: ( 29 ) Pieces of me (part 1 of 2)
Day: 7 June' 08 8:30 PM, Class #ID: ( 30 ) Pieces of me (part 2 of 2)
Day: 8 June' 08 11:30 AM, Class #ID: ( 8 ) Arch-i-tecture
Day: 8 June' 08 1:30 PM, Class #ID: ( 15 ) My Lucky Treasure Box (part 1 of 2)
Day: 8 June' 08 3:00 PM, Class #ID: ( 16 ) My Lucky Treasure Box (part 2 of 2)

donderdag 15 mei 2008

eerste foto's

zo nu eerst eens ff proberen of het foto plaatsen beter gaat. Dit is 1 van de grootste ergenissen op me andere blog.
Dit zijn 2 layouts die ik een tijdje geleden al gemaakt heb.



poging 2

oke nog maar eens een poging. kijken welke beter werkt. me andere blog werkte niet zoals ik wil.
Ik hou vooral van simpel, niet teveel klikken eerst. en aangezien iedereen hier positief over is proberen we het gewoon nog een keer. ik wil zo graag een blog met leuke uitdagingen en voorbeelden. misschien.. miscchien dat het dit keer lukt. dus poging 2 van een scrapper die tracht wat te schrijven.